Vi har två lack kvar att titta på av vårens 7day-kollektion The Language Of Flowers. Det här var min favorit. Har det fortfarande på naglarna trots att det är slitet nu, det är SÅ vackert!

Här får ni se två bilder till!

Åh så vackert!

Jag pratar alltså om rosaguldiga Depend – 7day – Healing Peony (nr 7111). Jag blev väldigt förvånad att jag gillade detta så mycket, jag är ju inte så förtjust i rosa. Men grundtonen är magiskt vacker och det guldiga ger en underbar metallisk finish som får mig att häpna. Det gör sig bäst i dagsljus, i vanligt vinterljus utan sol alltså. Alltså förlåt men kan inte beskriva hur mycket jag älskar det. Måste nog köpa en backup-flaska…Minns inte hur många lager det blev, tror det blev 4 lager. Med ett snabbtorkande topplack torkade det relativt snabbt iaf. Klart det hade kanske blivit en annan effekt om jag haft rosa under, men det är grymt vackert även på egen hand.

KÖP. DETTA!

Comments are closed.