Idag tänkte jag fortsätta visa lack från Spring Fling, denna gång en lite mer knallig nyans!

Detta är rosa skimmerlacket China Glaze – Kiss My Sherbet Lips. En intensiv chockrosa nyans med skimmer som syns fint i solen, precis som man ska se på vår- och sommarlack. Det här lacket har jag fortfarande på naglarna, det är verkligen hur fint som helst.

På bilderna har jag två lager, bra formula och enormt snabb torktid! Jag duschade en halvtimme efter att jag lackat med detta – inte en skrynkla eller märke! Otroligt! Det utan snabbtorkande topplack alltså. Sånt är kul!

Det här kommer nog få bo på mina tånaglar i sommar. Vad tycker du om detta?

  1. Superfint! Jag är en sådan sucker för sådana här lack, älskar att det är lite skimmer i. Tycker oftast att de här nyanserna kommer som cremelack.

    • Eller hur, när det händer nåt i det är det hur snyggt som helst! Så glad att det inte var ännu ett kräm.

Comments are closed.