glittergal-skatergirlgreen-1

Hallå och välkomna till veckans Gröna Onsdag! Ännu en onsdag där vi frossar i grönt, härligt! Varför inte testa en mer vegetarisk tillvaro också, vi ska tex äta pasta Arrabiata idag. Hehe, nej ska inte försöka övertala dig! Men var gärna med idag iaf!

Idag visar jag en repris men med nya bilder, Glitter Gal – Skater Girl Green. Är ju inte så lätt att hitta oanvända gröna lack i min samling, måste verkligen sortera alla mina nya men är svårt när Mika älskar att riva bland mina lack. Får ha det som projekt i februari när han börjar på förskolan. Sist jag visade detta var 2014, det var lika svårfotat då. Det är neongrön och mycket mer grönt än mintblått. Jag har även ett lager holotopplack på från I Am Custom Color för att få lite skillnad från de förra bilderna. Det gör sig väldigt bra med holo även om jag kanske borde haft två lager holo istället.

Bilderna är tagna i led-ljus och i solen. Färgen stämmer mest med led-ljuset.

3 lager av Glitter Gal, lite tradig formula och den torkar matt. Jäkligt snyggt iaf! Eller vad tycker du?

glittergal-skatergirlgreen-2glittergal-skatergirlgreen-3glittergal-skatergirlgreen-4glittergal-skatergirlgreen-5glittergal-skatergirlgreen-6


  1. Ser snyggt ut! Men, nej vegetariskt blir det inte idag. Är liksom redan kört med skinkan till lunch….

    Jag är också med idag :)

  2. Snyggt, holoneon – kan ju inte bli coolare än så. =P Njae, maken är lakto-ovo-veggie och visst händer det att jag lagar sådana rätter som vi båda kan äta. Med ambition av undvika vete (maken är dessutom glutenintolerant), allergi mot de flesta nötter, jordnötter (är ju ingen nöt egentligen…), soja och toksvårt för att äta kokta grönsaker ö h t är det liksom inte direkt praktiskt för mig. Men det blir ändå en del lakto-ovo-vegetarisk mat av bara farten – älskar t e x svamprätter. =D

    • Testa att göra en variant av Pasta Arrabiata vet ja, med svamp och lchf-pasta? Supergott!
      Kul att du var med idag!

Comments are closed.