fnug-fantastica-1

Fredag och dags för holofredag! Blev ett sent inlägg idag, men jag tror nog Kerstin hittar mig ändå. Besök gärna henne för fler underbara holos!

Idag vill jag visa er feta Fantastica från FNUG! De här tre lacken från FNUG har verkligen extrema regnbågar, de är nästan löjliga. Fantastica har en grön baston, en väldigt ljus grön nyans som påminner en del om NfuOh #66. Både #66 och Fantastica finns kvar i Nailmails Överskottsshop, så köp gärna dem där!

Men tillbaka till Fantastica, två lager har jag använt ovanpå Aqua Base. Vet inte om formulan är holosjuk, men tidigare tester har ju visat att aqua base förstärker regnbågen. Så, dumt att skippa kan jag tycka!

Två lager som torkade på två röda, inget uppstädat och inget krångel. Bara älsk!

Visst är det vackert? Vad tycker du om detta?

fnug-fantastica-2fnug-fantastica-4fnug-fantastica-3fnug-fantastica-5fnug-fantastica-6fnug-fantastica-7

  1. Det här är så vackert, ett underbart lack verkligen! På min är FNUGs holos väldigt holosjuka utan Aqua Base. Tack och lov för Aqua Base!!!

Comments are closed.