Så var det onsdag igen och dags för den bästa temadagen – Grön Onsdag! Du är varmt välkommen att delta med en grön manikyr, mejk eller varför inte outfit? Lägg till dig nedan via inLinkz.

Idag visar jag helgens manikyr, H&M – Green As Gold. Jag fick den här flaskan av Anna som ville ge sina vänner lack som passar dem, detta är hennes val för mig. Älskar duochroma lack och grönt, så helt rätt val! Det här påminner ju om Peridot, finns ju många dupes där ute men detta är vackert. Jag hoppas ni ser det gröna i skuggbilderna, det blir ju mest guldigt i direkt sol. Tycker det är vackert i båda!

2 lager. Bra pensel och formula, blev lite randigt men det kan jag faktiskt leva med. 

Vad tycker du om detta?

 


  1. Tycker den är jättefin, trots att jag inte gillar strecken, hej igen förresten längesedan, har dåligt med grönt numera tyvärr.

Comments are closed.