nfuoh-526-1

Det är måndag igen, efter en evenemangsspäckad helg är det skönt med vardag… Eller hur? Besök Lindas Nailorama för fler blå manikyrer idag eftersom det ju som bekant är Blå Måndag!

Den här veckan tänkte jag visa er enbart lack från NfuOh. Det är ju fortfarande NfuOh på Nailmail och eftersom jag anser att detta märke är för bra att glömmas bort tänker jag visa er en massa skönheter hela veckan. Jag börjar med en helt underbar blå krämskönhet i den perfekta blå nyansen – nummer 526. Nästan kobolt va eller är jag helt ute och cyklar? Ljuvlig är den iaf och just en sådan blå nyans jag gillar.

Här har jag använt två lager, men vid lite försiktighet hade det nog gått med enbart ett lager. Det är rikligt pigmenterat och lättlackat, även om det kanske är lite rinnigt. Men det torkar normalsnabbt och blir riktigt blankt, så känslan är lite crelly tycker jag. Oerhört vackert!

nfuoh-526-5nfuoh-526-4nfuoh-526-3nfuoh-526-2

 

Bonusbild på NfuOh #49 ovanpå detta blå, snyggt!

nfuoh-49

  1. Vilken vacker blå! Själv har jag bara flake-lack från Nfu Oh, och jag har nog missat lite av deras ”vanliga” lack.

Comments are closed.