alphabeauty-104-1

Oändligt välkommen till ännu en Grön Onsdag! Inne i varmaste juli, men jag är rätt mycket inne för att undvika den värsta hettan. Men kanske är du med ändå? Så var med idag med något grönt på naglarna! Lägg till din länk nedan i inLinkz.

Idag vill jag visa er ett lack jag köpte på Cypern, närmligen neongröna Alpha Beauty – 104. Ja, det är grönare på riktigt än vad som syns på bilderna, det var extremt knalligt. Här har jag lagt det ovanpå ett vitt lack från Nordic Cap, det var inte bara för att få det knalligt utan det var också rätt skirt. På egen hand hade det nog inte varit så snyggt.

Här är det tre lager, men det tredje lagret lade jag till för att fota efter att ha burit det någon dag. Älskade det verkligen!

Lite tunn formula förutom att det var skirt, ni ser att det har runnit ner i nagelbanden lite och jag orkade inte städa. Men i övrigt mycket bra och torkade fort.

Önskar jag hade köpt fler! Älskar det! Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna och var gärna med idag!

alphabeauty-104-2alphabeauty-104-3alphabeauty-104-4alphabeauty-104-5alphabeauty-104-6

[inlinkz_linkup id=428916 mode=1]

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)

Comments are closed.