29 mars, 2024

Rescue Beauty Lounge – Black Russian

Efter mina pastelliga färgglada naglar som verkligen inte passade mitt humör, bytte jag till RBL Black Russian. Black Russian är ett svart lack med rött glitter, eller egentligen är det nog möööööörkt rött med rött glitter i. Jag grundade med ett lager Licorice från Essie för att få det svartare. Black Russian är lätt att måla med, penseln är verkligen perfekt för ändamålet.

Det är dock väldigt svårt att fånga på bild, ni ser lite av det röda skimret och hur rött hela lacket egentligen är i blixt- och dagsljus.

Här ser ni också NfuOh #117, ett av de absolut snyggaste lila lack jag äger. Jag hade det på bröllopet och har det fortfarande på tårna. Jag hade glömt hur mycket jag älskar lila nagellack, så jag måste se till att ha det lite oftare! =)

6 tankar på “Rescue Beauty Lounge – Black Russian

  1. Jädrars vilken snygg lila! Jag äääälskar lila, kan inte få nog av det! Den där var nog den snyggaste jag sett på länge. Black Russian verkar snygg också. Var på vippen att beställa den av dig men tog nåt annat instället. Syns glittret ordentligt på nageln? För det gör det inte så mycket på Under the stars, så jag tänkte att det här var likadant?
    .-= » Marinas senaste inlägg: Cupol =-.

  2. Fru Choklad: Tack! Höstfärger! I vinter blir den isblå med snöflingor, i vår rosa med körsbärsblommor, i sommar gul med…. ja, du fattar ;) Haha!

Kommentarer är stängda.