3 december, 2023

Grön Onsdag: Zoya – Mitzi

zoya-mitzi-9

Tjoho, det är onsdag och du är härmed varmt välkomnad till denna veckas upplaga av Grön Onsdag! Jag hoppas verkligen att du är med idag? Lämna bara en kommentar till detta inlägg så jag vet att du deltar, oavsett om du är det via din egen blogg på twitter eller instagram. Försök anmäla dig före 21, så du hinner med i kollaget!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett lack som jag faktiskt redan visat. Illgröna Zoya Mitzi, som ingick i Mod Matte-kollektionen som kom för några år sedan. Jag har ju även visat metalliskt blå Phoebe från samma kollektion, däremot inte rosa Lolly. Den får väl vänta till sommaren på att bli swatchad antar jag. Sist jag visade Mitzi svor jag över helvetet som formulan orsakade mig samt i sin blanka form med topplack. Denna gång väljer jag att visa den som den ska vara, matt! Vilket förbättrar den ungefär 200% i mitt tycke.

Formulan däremot, fortfarande hemsk. Som ni ser på bilderna vallar den sig gärna, kanske går den att förbättra med lite thinner. Jag har enbart använt två lager men då ovanpå ett annat lack vilket gav den lite mer glid. Annars tror jag att detta lack tjänar på att användas på en bar nagel. Kanske blir det bättre.

Oavsett vilket – lacket i sig är supersnyggt och jag älskar de frostade flaskorna. Så, detta stannar helt klart i min samling!

Vad tycker du om detta lack? Rösta gärna ovan!

Men viktigare ändå – är du med idag? Lämna en kommentar!

zoya-mitzi-10zoya-mitzi-12zoya-mitzi-11zoya-mitzi-13

32 tankar på “Grön Onsdag: Zoya – Mitzi

  1. Ja, det kanske är att den torkar så fort som gör att den är jobbig? Inte tänkt på det!
   Synd att du inte är med, men nästa vecka hinner du väl? =)

 1. Det är en sån där fulsnygg färg. Jag kan inte låta bli att gilla den. :)

  Jag är med idag med ett mer murrigt lack än det du visar. :)

 2. Läcker färg! Personligen gillar jag blanka naglar men det var kul sådär med den matta ytan. Jag börjar liite liite bli nyfiken på matta lack själv. Jag är med idag, fast med inlägg kommer inte att publiceras förrän senare i eftermiddag.

 3. Helt säkert en så’n färg jag inte kan ha, men det är superläckert på dig, och jag gillar det matta!

  Och jag är med idag också!

 4. Mitzi är kanske mer rolig än snygg i mina ögon och formulan… ja, de är hemsk. Men, den är kvar i min samling med så något har den.

  Jag visar två gröna idag. :D

 5. Nja….. det känns nog lite för gult för min smak och jag är inte så förtjust i matta lack heller. Själv deltar jag med nått mycket glittrigare och mörkare grönt.

  Jag gillar förövrigt din nya layout!

 6. Jag tyckte detta såg gult ut haha, färgblind eller vad.
  Jag är med, dock med gröna ögon.. Så du får välja om det är godkänt

Kommentarer är stängda.