depend-7day-7098-silentforest-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hoppas du är med idag? Lägg till dig nedan via inLinkz, gärna före 21. Nästa vecka är jag inte hemma, så kan hända att jag enbart lägger upp ett deltagarinlägg. Har inget grönt i arkivet heller så får se vad jag hinner!

Idag visar jag milt gröna Depend 7day – 7098 – Silent Forest, påminner absolut om mossa eller något annat skogigt. Lite för nära camo för att vara kul men som alltid ett lack som är väldigt snyggt som bas för en nailart. Får testa det vid tillfälle.

Tre lager för att det skulle bli jämnt, mycket bra pensel och formula i övrigt.

Vad tycker du om detta?

depend-7day-7098-silentforest-2depend-7day-7098-silentforest-3depend-7day-7098-silentforest-4depend-7day-7098-silentforest-5

 


  1. Jag gillar, men inte så pass mycket att jag kommer leta efter det. Tycker lite som du att det kanske är lite FÖR armégrönt för att vara kul, men det var snyggt på dig i varje fall.
    Jag är med idag!

  2. Jag håller med Jenny, fint men inte så fint att jag kommer att jaga det i affär. Missade tyvärr när du undrade vad du skulle skriva om, jag tycker att du kör en ganska bra blandning, men det vore lite kul att höra hur din nagellackskollektion skulle se ut om du fick ska skapa en? Vilka färger? Vilken finsih? Passa och dröm iväg, det kan vara minst lika kul som att se dig faktiskt testa lack.

    • Oj, jag har försökt massor med gånger att komma på en egen kollektion men det är skitsvårt! Ska grunna på det och se om det går.

  3. Fint, även om det inte känns så speciellt. Jag ser fram emot att testa det, anilart låter som en bra idé :)

    Jag hoppas hinna vara med lite senare ikväll!

  4. Den kan nog absolut bli fin i nail art, känner dock inget sug att bära den på egen hand. Kanske när det blir mer höst, jag vill gärna hålla kvar vid somriga manikyrer ett tag till:)

Comments are closed.