essie-twillseeker-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Nu är det sista gången i juni, kanske borde vi ta semester? Iaf med tanke på att mina naglar kraschat igen…. Men vi får se nästa vecka, tar det beslutet då! Nu får du gärna vara med, lägg till dig nedan!

Eftersom mina naglar igen lossnat gör jag idag en riktig fuling, detta är ju trots allt min temadag så jag skapar ju reglerna! :D Jag har tyvärr inget annat i arkivet som jag kan visa. Idag visar jag således Essie – Twill Seeker, ett lila lack med grönt skimmer. Otroligt vackert! Gillar verkligen grundfärgen och det gröna ger det verkligen en ny dimension.

Här är det två lager, otroligt bra formula! Blir perfekta kanter direkt och höll i en vecka! Så vackert! Köp detta!

Vad tycker du om min lilla regelbändning? ;-)

essie-twillseeker-2essie-twillseeker-3essie-twillseeker-4essie-twillseeker-5

 


 1. Jag tycker inte det är ett regelbrott över huvud taget. Har själv haft bland annat Seriously Serious som grön onsdag-manikyr för det är lila och grönt glitter. En duokrom kan ju också funka, om man tänker så. Det viktiga är väl att man njuter av en gnutta grönt en gång i veckan.
  Mitt bidrag är dessvärre turkos, alla fall det på bloggen. Men just nu har jag vackert mörkgröna naglar som kommer upp på instagram under dagen. Älskar din temadag, som du vet, men förstår om du vill ha lite semester, speciellt med nagellossningen. Inget hindrar ju att man firar vidare på egen hand om man vill och sen, när du kan och vill samla oss igen så gör du det. Du har gjort ett fantastisk jobb med det här temat i många år och jag vill verkligen säga tack för det arbetet och engagemanget. Jag hade aldrig klarat att hålla igång något så här länge. Du är fantastisk!

  • Tack så mycket för dina fina ord! Jag vill ju gärna fortsätta sommaren ut men är ju svårt när jag inte har nåt grönt kvar att visa. Så roligt att du tycker om min temadag <3

   Stor kram och kul att du var med dubbelt idag!

 2. jag tycker det är jätteläckert nagellack och det är ju grönt,jag håller med sminkan du är fantastisk som håller i denna tema dag!och jag förstår om du vill ha semester med tanke på nagellossningen!jag är med idag med!

 3. Regler är till för att brytas väl? ;) Nä, skämt och sido, jag ser ju att lacket har ett tydligt grönt skimmer som borde räknas, och lacket är dessutom otroligt snyggt i sin helhet! =)
  Trist att dina naglar har krashat igen, hoppas att de läker snabbt!

  • Ja, men eller hur!? Grönt är det ju där inne ;-)
   Jättetrist att de återigen lossnat, vet inte varför heller. Kul att du var med idag iaf!

 4. Jag håller med sminkan och Zophie-det har ett tydligt grönt skimmer, så jag ser inte något regelbrott. Fin färg, både själva grunden och skimret.

  Det vore lite ironiskt om Grön Onsdag tar semester när jag har semester och lättare att vara med. Med det sagt så stöttar jag dig vilket beslut du än tar. Det viktigaste är att du mår bra, kroppsligt och själsligt. Om dina naglar mår bättre av det, så ta semester.

  • Kul att du gillar det, har verkligen älskat att bära det!
   Hehe, vi får se om det blir semester eller ej, har ju inget att visa så länge de är kassa. Trist om du inte hinner vara med senare dock :/

Comments are closed.