Torsdag, tänk att den dagen aldrig slutar komma där efter onsdagar… Jaja, det är väl bara att gilla läget! Rätt ok dag ändå, trots -5ºC och trots att jag repade sidan på skåpbilen på min kollegas backspegel. Fast som jag skrev i inlägget innan, jösses vad vackert det var med rimfrosten! Så kanske är det värt det att komma ut tidigt på morgonen ibland och samla kraft i naturen.

Har både besökt mamma och pappa idag, känns skönt att ha dem så nära. Jag hoppas alla i familjen kan träffas över jul och fira den under lugna och sköna former.

tors-0312-2tors-0312-1

Dagens blev riktigt fisig! Får grunda med en mörkare bas nångång, det kanske blir bättre. Nu grundade jag med Face Dignity och eftersom skuggorna är väldigt ljusa syntes det inte mycket. Det är iaf en grön och rosa duoskugga från Too Faced jag använt. Steel Magnolia heter den och jag har gjort exakt samma mejk fast ännu ljusare 9e juli 2008. Svart gelliner och mascara, också de från Face. Jag fick betala ungdomspris på bussen imorse, trots att jag sa ”en vuxen tack” i 120 dB, brukar hända när jag sminkar mig i rosa, hehe ;)

tors-0312-3tors-0312-4tors-0312-5

  1. Förstår inte alls varför du kallar den fisig, visst är det skira och ljusa färger men en grymt snygg mejk!

Comments are closed.