lor-1105-1

TACK ALLA för era gratulationer! =) Väldigt roligt med alla grattis här och på Facebook och Instagram! Vi hade en mysig dag igår, gjorde inte ett dugg mer än hängde och jag färgade håret innan vi på kvällen gick till Texas Long Horn för middag.

Jag var inte riktigt säkert på om jag kände för att dra på ordentligt med mejken, men det blev en mellanvariant med skuggor från Lancôme och Meow Cosmetics. Jag har försökt sota lila Quartz Purple från Lancôme och sedan använt gröna Tom Cat från Meow Cosmetics i den inre ögonvrån och under ögat. Den blev ju inte så stark i nyansen men blev fint ändå.

Svart kajal och mascara, ifyllda ögonbryn med min suveräna penna från Clinique och lite bleka läppar från Organiqs. Ser ni att mejken matchar naglarna för en gångs skull? =)

Nu ska vi fixa vindskyddet på balkongen! Hur högt kan katter hoppa egentligen?

lor-1105-3lor-1105-2

Produktlista

Hud
Foundation: Benefit Hello Flawless Oxygen Wow – Ivory
Rouge: H&M Blush – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Lancôme Color Design – Sensational Effects Eye Shadow – 602 Quartz Purple. Meow Cosmetics – Tom Cat.
Mascara: Clinique High Impact Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique
Kajal: BareMinerals Around the Clock – 8PM

Läppar: Organiqs

Attityd: Glad och väldigt hungrig

 

  1. Snygg som vanligt :) Jag vet inte hur högt de kan hoppa, men alldeles för högt!! Vilken våning bor du på? Jag ska handla lite material till att näta in min balkong nu på onsdag, och den 23 har jag bokat byggdejt med kusinen så att vi ska fixa det ;) Har tingat två kattbebisar nu!! :)

  2. Jättefin hårfärg! Och riktigt snygg lila mejk! Haha, skulle jag själv försöka mig på lila skulle det se ut som jag fått en blåtira ;-) Men din skugga ser bara snygg ut!

    Katter kan hoppa högre än man tror, på något sätt lyckas de lirka sig upp högt på väggen. Bäst att ta till ordentligt med höjd.

Comments are closed.