20 april, 2024

Nyhet: Original Mineral Original Detox

originaldetoxHar testat lite nytt på sistone, dels Exit som jag recenserat för ett år sedan men nu testar mer ordentligt (större flaska och även volymmousse samt torrshampo) dels detta kit från Original Mineral – Original Detox.

Vad det är:

Original Detox är, till skillnad från ett vanligt schampo, en djuprengörande hårvårdsserie som avlägsnar produktrester, klor och föroreningar som bidragit till att håret efter en tid blivit platt och tappat glans. Serien balanserar hår och hårbotten genom att ge det mer glans, lugna ned en stressad hårbotten samt förhindrar uppkomsten av mjäll. Håret upplevs efter en tvätt som lättare och mer livfullt.

Original Detox är baserad på naturliga ingredienser och fri från parabener samt sulfater. Serien innehåller bland annat australiensisk mint för att skonsamt rengöra, pepparmintsolja för att fräscha upp och macadamianötsolja för att ge hår som utsätts för mycket stylingverktyg tillbaka sin glans.

Original Mineral finns på utvalda salonger samt Net-a-porter. Pris 249 kronor per flaska.

Testade för första gången idag och förutom att flaskan var lite svår att klämma så verkar det lovande. Återkommer när jag testat dem lite för att se hur de verkar. Väldigt fräscht med pepparmintsolja i iaf!