Just nu är jag på ett event i Stockholm för Clinique, med anledning av lanseringen av nya rengöringsborsten. Jag kommer säkerligen få anledning att återkomma till er angående det eventet/produkten.

clinique-1clinique-2

Men idag vill jag berätta om en annan produkt som jag fick hem förra veckan, Clinique Anti-Blemish Solution Powder Makeup. En lyxig dosa med blankt lock innehållandes ett anti-shine puder. Jag har tidigare berättat om Clinique Anti-Blemish Solution, foundation och concealer i den serien används fortfarande här hemma. Nu kommer alltså ett puder som också är lämplig för oss med oren blandhy.

Pudret kommer i sex nyanser, Fair, Ivory, Neutral, Beige, Vanilla och Sand. Dosan innehåller en speciell svamp för att undvika bakteriespridning samt en stor ”oversized” spegel, låter som en perfekt produkt för handväskan. Jag har med mig den idag till Stockholm, perfekt för att fräscha upp mejken under dagen.

Clinique Anti-Blemish Solution Powder Makeup lanseras nu i september och kostar 360 kr.