29 mars, 2024

Lansering av Cravingz.se

Ni som läser Bloggkommentorerna eller Spiderchick har säkert sett att de jobbat med något senaste tiden. Nu lanserar de Cravings.se, en nättidning om bloggar! Så här står det i pressreleasen:

På måndag kl 08.00 slår bloggtidningen Cravingz.se upp sina portar!

Nu är det äntligen dags att den spännande bloggvärlden får den bevakning den förtjänar.

Vi på redaktionen heter Anna-Maria (chefredaktör/ansvarig utgivare), Mia (redaktör) och Moa (redaktör), kända från de populära bloggarna Bloggkommentatorerna.se och Spiderchick.nu.

Ett smakprov på vad som händer den första veckan:

Ett stort reportage om Sveriges humordrottning Regina ”Egoina” Katralen.

Regina berättar om sitt bloggande, framtiden, lårkampanjen, när hon blev hotad med stämning av Finest.se och hur Katrin Zytomierska fick henne att inse sitt värde.

Intervju med Ebba von Sydow.

Ebba berättar hur det kom sig att hon startade Vecko Revyn Blog Awards, hon avslöjar ett intresse som hon har som inte många vet om och hon berättar vad hon tror om papperstidningens framtid.

 Bästa bevakningen av Blog Awards.

Vi på Cravingz.se bevakar Blog Awards på plats i Stockholm. Vad har bloggarna på sig? Vem vågar sig på högst klackar? Vad finns det i goodiebagen? Men framför allt, vilka bloggare kammar hem de åtråvärda priserna?

Varje vecka på Cravingz.se

Spännande intervjuer, bloggdueller, bloggbarometer, Cravingzpanelen, krönikor, iakttagelser, smaskigt skvaller och naturligtvis de bästa nyheterna om bloggvärlden. Hos Cravingz.se ger vi alla typer av bloggar en chans att synas i vår ”In the Limelight”! Kanske är det just dig vi uppmärksammar?

Följ oss på Twitter: @Cravingzmag och Facebook: Cravingz.se

Trevlig helg. Vi ses på måndag, Cravingz.se är adressen!