glittergal-tealblue-1

Så var det fredag igen och idag lyser solen efter flera dagar med regn. Härligt! Fredag betyder ju också holofredag, ni besöker väl Kerstin idag för fler underbara holos?

Idag vill jag visa er en helt underbar sköning från Glitter Gal – Teal Blue! Den här nyansen av blått är min favorit och paras det med holografiska partiklar kan det ju bara bli toppen. Här har jag tre lager av Teal Blue, tog först två men det blev inte helt opakt. I solen får det otroligt fina regnbågar, lite dimmiga men ändå väldigt vackra. Som alltid med Glitter Gals hololack har jag inget topplack på, med topplack förändras färgen och även regnbågarna blir förstörda. Så tänk på det!

I övrigt var det lättlackat, mycket fin men lite skir formula som gjorde det lätt att få fina kanter. Mycket nöjd med denna manikyr, den får nog sitta på några dagar!

Vad tycker du, gillar du detta?

glittergal-tealblue-6glittergal-tealblue-5glittergal-tealblue-4glittergal-tealblue-2glittergal-tealblue-3glittergal-tealblue-7

  1. Tänk att det där höll ju jag i och funderade på att måla med, men tog istället ett Chirality lack! Sjukt snyggt i alla fall.

Comments are closed.