26 april, 2024

NfuOh – #553

nfuoh-553-1

NfuOh-veckan fortsätter, eftersom det är sluttampen på beställning av NfuOh på Nailmail. En info som jag glömt förmedla: alla behandlingslack kostar samma som de vanliga lacken. Alltså oljorna, cuticle remover, aqua base och bas- och topplack. Passa på, de kostar annars runt 200 kr.

Idag är det jellyljuvliga lila #553 som får ståta i bloggen. Med tanke på dess jellyliknande egenskaper borde det ingå i Jelly Syrup-serien, men si det gör det inte. Det är dock inte så skirt som jellys kan vara utan mer pigmenterat, men det kräver tre lager för att täcka och inte se randigt ut. Nyansen är faktiskt lite svår att uttala sig om, jämfört med gårdagens blå lack är denna rödlila. Kanske kan man kalla den blurple men jag tycker den är mer röd än blå.

Otroligt vacker är den! Lätt att hantera och lacka med, torkade hyfsat snabbt trots att jag inte använde topplack. Torkade blankt som bara den och är bara helt underbart.

Vad tycker du om den här?

nfuoh-553-4nfuoh-553-3nfuoh-553-2nfuoh-553-5nfuoh-553-6

8 tankar på “NfuOh – #553

  1. Åhhh vilken härlig lila,helt underbar :-D

    Jo,jag tänkte fråga dig en sak,i morgon har jag tidsinställt mitt inlägg för dagen.Och dessutom deltar jag på din Gröna Onsdag så jag undrar om du kan kolla så det kommer upp,och att jag får vara med på Grön Onsdag? Jag kommer nämligen inte att hinna med att lägga en kommentar här i morgon alls….
    Kram

Kommentarer är stängda.