4 mars, 2024

Hej Poppy, jag är på resa!

soto-31

Tack för ditt svar! Så roligt att höra att du har det bra med min gamla familj. Jag tyckte det var lite tråkigt att skypa sist, jag var nog lite för trött för att orka prata med dig och Mazzy. Jag brukar ju sova så dags på kvällen eftersom jag härjar så mycket med mina farbröder.

De fyllde visst år i tisdags, men de fick bara en liten meat stick att dela på. Så snålt! Hoppas jag får något lite mer när jag fyller år i november…

Men vet du vad? Jag är hos min mormor nu! Ja, alltså inte Vaniljs mamma utan hos min mattes mamma. Hon bor i Valdemarsvik och vi åkte hit allihopa igår. Bilresan gick bra, jag fick en egen bur och mina farbröder fick dela den större buren. Sedan har matte lovat att jag ska få gå ut! Iiih, så spännande! Jag hoppas det är roligt att gå i sele, har du testat det?

Jag frågade mamma vad en skönhetsblogg är och hon sa nåt om nagellack och läppstift. Jag tycker hennes nagellack luktar lite starkt, inte alla men några av dem. Jag har sett att hon har dem på klorna, förstår inte riktigt vitsen med det. Och läppstift och sånt, varför kladda med sånt? Jag kan iofs hålla med om att matte kan behöva lite färg och tigerränder men alla föds väl inte så fina som jag.

Nej nu måste jag gå och spana på fåglar! Och kanske skrika lite vid dörren och se om jag får gå ut. Vi hörs och ses snart Poppy! <3

soto-32soto-33soto-34soto-36soto-35soto-37soto-39soto-38