soto-25

Vad roligt att du svarade så snabbt! Min matte läste vad du skrivit, jag kan inte heller läsa än och jag har inte tid att läsa en massa på internet. Jag har så mycket att undersöka och leka med så jag hinner inte riktigt med. Det ser ju jättegulligt ut att gosa med sin matte sådär men det är ju så tråkigt och varmt?

Klart vi ska vara vänner! Min matte påstår att du ska bli pappa till mina barn nästa år, du får allt bevisa att du är värdig att bli det tror jag… Visst är du söt men jag är ju en tuff tjej, jag nöjer mig inte med vad som helst. Jag har två dumma farbröder här som jag måste sätta på plats också tills dess. De tror att jag som är så liten inte har nåt att säga till om, men jag har minsann visat att min röst räknas! De tycker nog inte jag är så söt som syster Mazzy och mamma Vanilj gjorde hehe…

Choklad ja, min farbror Uchi påminner en del om henne. Han påstår att han inte tycker om att gosa men jag ser minsann hur han söker upp matte ibland och så spinner han högt. Choklad brukade vara ganska snäll har jag för mig, jag försökte hålla mig borta från henne eftersom hon mest fräste åt mig. Så elak är inte Uchi faktiskt, han går mest undan direkt när jag kommer.

Ja i maj ses vi! Min matte har inte berättat så mycket, hon går nog och funderar på hur hon ska bada mig utan att jag biter henne. Jag hoppas matte kan följa med, blir ju inte lika roligt utan henne. Men då är ju hennes mage jättestor så hon tror inte att hon orkar. Din matte får ta hand om mig då tror jag. Synd att vi inte tävlar i samma klass, jag skulle lätt slå dig!

Nu ska jag fortsätta leka med en penna som jag hittade! Vi hörs Poppy!

soto-30soto-18soto-19soto-20soto-21soto-22soto-23soto-24soto-26soto-28soto-27soto-29

Comments are closed.