18 juli, 2024

Men jösses Poppy!

image

Hej Poppy!

Alltså förlåt! Nu är det tre månader sedan vi senast hördes! Tiden flyger när man har roligt säger människorna. Jag tycker snarare den skuttar fram men vad vet jag!

Till att börja med: hur mår du? Jag har hört skvaller om att du börjat ha umgänge med min mamma (ew?) och halvsyster (nää?)? Jag trodde du var min pojkvän? Jag antar att jag får vänja mig, du är ju trots allt en riktig snygging till katt! Blivit nominerad och fått cert och allt. Jag har bara fått två EX1, mycket riktigt var jag tveksam till den där utställningen vi sågs på i september. Jag var faktiskt rädd mest hela tiden! Men matte har lovat att jag ska slippa ställas ut på 2-3 år eller nåt nu. Nåt om att jag måste växa till mig lite eller nåt sånt om pälsen. Skönt tycker jag!

Sedan har jag varit borta mycket från matte. Hon, husse och lillhusse har varit borta på sjukhus i en annan stad. Jag blev jätteledsen när de lämnade oss första gången, men sedan kom mattes mamma och tog hand om oss. Jag gillar henne, brukar retas med henne på mornarna och jaga upp henne ur sängen. Hon lärde mig att det var mysigt att ligga i knät eller under täcket i sängen också så det gör jag hela tiden nu. Fattar inte varför jag inte gjort det tidigare!

Lillhusse mår bra nu förresten. Det var visst nåt med hans hjärta, jag tyckte mest han var gapig. Det märks att alla är mycket gladare nu.

Det var en liten hälsning från mig! Just ja. Jag blir ju ett år den 15e! Jag förväntar mig massor av presenter! ;-)

Hejdå Poppy! <3

 

imageimageimage image

image

2 tankar på “Men jösses Poppy!

Kommentarer är stängda.