soto-44

Hej Poppy!

Tack för ditt brev! Ledsen att jag gjorde dig lite ställd på den där utställningen, jag lovar att vara snäll nästa gång. Men jag såg nog hur du tittade på min mamma och hon är ju min mamma! Vill ju inte att hon ska överge mig igen…

Nåja, idag fyller jag 6 månader! Jag tycker jag är jättestor nu, tex borde jag få gå ut på balkongen själv och få göra som jag vill angående den goda blötmaten. Men mamma tycker fortfarande jag är för liten, hon tycker visst att mina 2.7 kg är pluttigt. Ok, jämför du med min farbror Uchi som väger 5.5 kg så är det klart jag är liten – men han är ju 3 år och en lat gubbe som bara ligger och sover! Jag är ju en pigg och aktiv tjej. Orättvis jämförelse ju. Å andra sidan får jag väl förstå att mamma och pappa inte riktigt orkar just nu. Mer mys till mig istället!

Igår fick jag vara hjälte! Mamma fick jätteont i magen, jag tänkte att hon kanske behövde spy upp en hårboll så jag la mig bredvid henne i sängen för att muntra upp henne lite. Hon fick aldrig upp den där hårbollen men pappa höll på med hennes mage en massa, det smakade rätt gott. Fast mamma sa att min tunga var sträv, förstår inte alls vad hon menade. Men jag såg att hon blev glad över att jag var med henne hela eftermiddagen.

Nej nu hoppas jag att jag får några riktigt goda treats, meat sticks kanske? Och att mina fabröder håller sig borta från mitt godis!

Mjau till nästa gång!

soto-42soto-43soto-45soto-46soto-47soto-48soto-49soto-50soto-51soto-52

Comments are closed.