23 april, 2024

La Bella Vernice – McKenna

labellavernice-mckenna-1

Dags för ännu ett lack från La Bella Vernice! Jag har några stycken som jag verkligen vill visa er!

Här kommer persikorosa La Bella Vernice – McKenna, tyvärr är det här en nyans jag verkligen inte gillar… Jag vet inte om det är för anonymt mot min hudton eller om jag inte gillar nyansen i sig. Det är för mesigt och lite för … nä fel. Däremot har det ju ett riktigt fint holoskimmer, scattered holo iofs men ändock. Kan tänka mig att någon av er gillar detta – om någon blev helt galet kär i detta skickar jag det gärna till dig.

Här har jag använt 3 lager. Lättlackat och blir väldigt fint runt kanterna. Men färgen, kan inte komma över det… Tyvärr! Sista bilden är tagen med blixt.

Vad tycker du om detta? Rösta ovan och ge mig gärna din åsikt bland kommentarerna!

La Bella Vernice köper ni här!

English: I’m sorry, Roni but I dont like this color for La Bella Vernice – McKenna. Perfect formula thou!

labellavernice-mckenna-2labellavernice-mckenna-3labellavernice-mckenna-4labellavernice-mckenna-5labellavernice-mckenna-6

9 tankar på “La Bella Vernice – McKenna

  1. Jag tycker det är jättefint! Påminner det inte lite om det persikofärgade i Nubars Prisms-kollektion? Det är den jag använt mest från den kollektionen. Essence? Något sådant hette den. Alla fall, fin färg!

    1. Jaa, det kanske det gör, förutom att Essence är lite mer linjär och kanske mer beige. Inte min favorit det heller ;)

  2. Jag håller med Sminkan här och tycker att det är riktigt sött. Jag är inte alltid så förtjust i persika men det här tycker jag känns som ”nudelack med bling” och det gillar jag att bära när jag vill vila ögonen från alla färgstarka lack så jag kan faktikst gärna tänka mig att ”ärva” det. Efter den här veckans nailart drömmer jag om milda snälla lack.

  3. Såg första bilden och tänkte ”wow!”, läste sen ditt omdöme. Roligt att man kan tycka så olika om en sak :)

Kommentarer är stängda.