blackheart-purplegreeniridescent-1

Onsdag! Du vet väl vad det betyder? Grön Onsdag såklart! Varmt välkommen in i vår gemenskap, alla bidrag är välkomna. Lägg bara till din länk nedan via inLinkz, gärna före 21 som vanligt.

IMG_20150214_220350Idag vill jag visa ett lack som jag fått av Malin, hon köpte det på Hot Topic i USA så detta är alltså inte de döskallelack ni sett på olika lågprisbutiken från Glam Polish. Nej, detta är Blackheart – Purple Green Iridiscent (det står Prp Grn Iri under flaskan, men utifrån deras websida tror jag att jag fått namnet rätt), ett lack med lila baston men grön flash. Jag tycker det gröna är riktigt tydligt även irl, så detta är fullt godkänt.

Här är det ett lager lagt ovanpå ett grått lack, vet inte hur det hade sett ut utan bas men såhär är det jättefint. Luktade absolut inte lika illa som de svenska Glam Polish, förmodligen är detta således 3Free.

Bra torktid och hållbarhet, detta är två dagar gammal manikyr. Lilla bilden ovan är tagen med blixt, ser lite ballare ut så eller även om det blir mer lila i det ljuset. De stora bilderna är taget i mulet dagsljus.

Vad tycker ni, läckert?

blackheart-purplegreeniridescent-2blackheart-purplegreeniridescent-3blackheart-purplegreeniridescent-4blackheart-purplegreeniridescent-5blackheart-purplegreeniridescent-6

[inlinkz_linkup id=497021 mode=1]

  1. läckert! men är det samma lack på alla bilderna? otroligt att det går från lila till grönt. gillar både lack och flaskor! är med idag, äntligen med ett nytt grönt lack, eller ja, nytt för mig. det är ett från Rainbow Honey.

Comments are closed.