28 april, 2024

Dagens: Mejk på 2 minuter

Idag blev det lite bråttom för att hinna med 113 ut till mamma. Vi sov länge och åt sedan frukost länge, sedan var det plötsligt dags att springa. Så detta är en snabbmejk ala 2 minuter! Dessutom är allt på fejset nytt från Kickibe! :D

Foundationen är alltså den från CoverGirl – den är lite för röd eller hur? Annars var den väldigt lättflytande och det blev ett fint resultat på huden. Nackdelen med denna flaska är att den är i glas – utan pump. Det är i princip helt omöjligt att få ut nånting eftersom den är så pass trögflytande. Måste komma på nåt bättre sätt, vill inte gräva med nåt verktyg varje gång.

Kajalen är den safirblå från Revlon, mjuk och medgörlig – nästan för medgörlig. Det kladda lite men sitter nog bättre med lite ögonskugga under. Läppstiftet är också det nytt, även det från CoverGirl. Mycket mjukt och behagligt läppstift med en fin färg!

3 tankar på “Dagens: Mejk på 2 minuter

  1. Din hud ser jättefin ut på bilden! Då menar jag inte att den inte brukar göra det men det var något jag spontant tänkte på när jag tittade på förstoringen av bilden.. :)

    Kanske att man kan hälla över all foundation i någon bättre förpackning?

    Marybeths senaste bloggpost: Söndagsmys

  2. Tack Marybeth!! =)
    Jag funderade på det också, tror dock att väldigt mycket kommer slösas bort i flaskan som inte går att få ut… Kanske om man kan låta den stå och rinna ett tag…

  3. Ett tips för att komma åt innehållet på en trögflytande foundation i glasflaska är att sätta på korken och skaka fram innehållet till öppningen. Sen öppnar du locket och då sitter innehållet precis vid öppningen, med en ren tops kan man sen ta så mycket man behöver. Testa får du se! :-)

Kommentarer är stängda.