man-0911-2Idag blev det först ett besök hos pappa någon timme innan sjuksköterskorna kom för att ge honom lavemang (jo, jag gick då… *host*) och sedan ett möte med Eva angående den grafiska profilen till Lasso. man-0911-1Jag ska göra logga, wordpress-tema och trycksak inom en vecka – jag älskar att jobba med en tajt deadline! Så nu håller jag på med det, bloggar och springer upp och ner till tvättstugan.

Dagens är grundad på Lumens Eyeshadow Primer – så mycket bättre än UDPP! Gillar faktiskt konsistensen med Lumenes, den är inte lika lös på nåt vis. Därefter Mac-pigmentet Gold Mode över hela ögonlocket utom på ytterkanten av ögonbrynet, där har jag ett annat Mac-pigment som heter Vanilla. Tanken var att skapa lite olika konturer i ansiktet. Därefter ett tredje Mac-pigment som heter Teal i den yttre ögonvrån. Svart eyeliner och mascara.

man-0911-3man-0911-4man-0911-5

Comments are closed.