labellavernice-crushedvelvet-1

Dags för fredag igen! Veckorna går fort nu, det blir ljusare och ljusare hela tiden! På söndag är det tom dags att flytta fram klockan en timme, wowsa! Men först firar vi holofredag tycker jag, besök Kerstin och njut av fler holos där idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Jag vill idag visa er ännu ett av lacken jag själv köpte från La Bella Vernice. Denna fredag blir det La Bella Vernice – Crushed Velvet, ett lack som går i blått och skiftar en aning i lila. Det har prismatiskt glitter så det blir inte mycket till regnbågar, men det är väldigt fint ändå. Som ni ser är det lite knottrigt, jag borde ha lagt ett lager topplack på dessa innan jag fotade. Det syntes inte alls lika mycket för blotta ögat – ni vet ju hur mycket kameran förstorar.

Här är det två lager, inte lika skir som When The Stars Go Blue alltså. Lättlackat och väldigt enkelt att få snyggt längs kanterna. Säkerligen putsat en aning, men inte särskilt mycket. Torkade snabbt också!

Jag gillar detta helt klart! Inte lika mycket som WTSGB ^^ men det är i samma område av gilla iaf!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

La Bella Vernice – Crushed Velvet köper du här!

English: La Bella Vernice – Crushed Velvet, a pretty blueish with prismatic shimmer. Pretty and perfect formula!

labellavernice-crushedvelvet-2labellavernice-crushedvelvet-3labellavernice-crushedvelvet-4labellavernice-crushedvelvet-5labellavernice-crushedvelvet-6

Comments are closed.