När jag var i Stockholm för någon vecka sedan bodde vi hos vår vän Anders. Hemma hos Anders huserar en liten perser vid namn Nadja, eller Trollet som hon kallas till vardags. Jag älskar alla katter, men just perser får mitt hjärta att värka lite – och inte av en bra orsak. Trollet är dock en väldigt mysig om än inte särskilt kelig kisse.

trolletTill skillnad från denna kisse, som vi stötte på i Sigtuna. Den följde efter oss jättelänge och var hur kelig som helst! Tills en hund skrämde bort den… :( Nå, jag fick inga bra bilder alls på den, dels pga att jag zoomade in för mycket med min telezoom och alla bilder blev suddiga. Sedan var den ju svart och det gick inte att få någon kontrast i ansktet heller.

loosecat

Okategoriserade
  1. Trollet har gått en lång väg från den skygga tillbakadragna katt hon var när hon kom till mig i Mars. Hon kommer nog aldrig bli en 100% kelig katt men hon har sina stunder!
    Tack återigen för besöket och min present!
    Kram!!
    .-= » Anders Sporrings senaste inlägg: Ett ögonblick av klarhet =-.

Comments are closed.