colorclub-kismet-1

Välkommen till årets första Grön Onsdag! Yay, 2016! Vilket år detta ska bli tamefan! Jag har några gröna holos kvar som jag visat på holofredag, räcker inte de får jag väl reprisera grön onsdag med. Men mina naglar är på väg att bli bättre så borde kunna swatcha om en månad eller så. Men nu är nu – lägg till ditt bidrag nedan! Denna gång ska jag komma ihåg sammanfattningen!

Dagens repris är vackra Color Club Kismet, en ljus grön nyans som även den påminner om NfuOh #66 och FNUG Fanatstica. Grön som lutar mot gul, kanske att denna skulle vinna på att läggas ovanpå nåt grönt.

Kismet har en bra formula, det är bara två lager här och inget behov av städning efteråt. Dessutom torkar det ju jättefort och ser underbart ut. Inget topplack på bilderna.

Visst är det löjligt vackert?

colorclub-kismet-2colorclub-kismet-6colorclub-kismet-7colorclub-kismet-8colorclub-kismet-10


  1. Det är verkligen löjligt vackert! Åh… Vill ha holo nu men orkar inte lacka om. Är inte ens grön på riktigt än och vet inte om det blir idag.

    Hurra för årets första gröna onsdag ändå! Jag har alla fall en grön tröja!

Comments are closed.