26 april, 2024
Okategoriserade

Att åldras 50 år, på en enda fotografering

Vogue Paris hade en väldigt intressant artikel där en serie foton på den 20-åriga modellen Eniko Mihalik blev sminkad och stylad att likna en flicka från 10 år upp till 60 år. Ganska intressant att se hur fel smink, kläder och stil gör att du ser äldre ut än du är. Lägg märke till att de faktiskt inte målat dit rynkor etc, utan har bara mattat ner huden och använt mer ålderstypiskt smink. Klicka på bilderna så ser ni dem lite bättre.

vogue-paris-10vogue-paris-20vogue-paris-30vogue-paris-40vogue-paris-50vogue-paris-60

8 tankar på “Att åldras 50 år, på en enda fotografering

  1. Häftiga bilder, men jag måste säga att jag tycker verkligen inte att hon ser ut att vara 50 på 50-bilden. 35 kanske? Och precis som Tina tycker jag de valt en konstig stil till 30-åringen.

  2. 40-åringen ser mer ut som 50 och tvärtom. 30-åringen ser jäkligt flottig, packad och risig ut. Men skillnaden mellan 10-åringen och 60-åringen är ju helt enorm! Vad kul det skulle vara att få bli sminkad på det här sättet :)

  3. Stilarna är väl tänkta att vara väldigt stereotypa och, tyvärr, 30-åringen på den bilden har ungefär samma stil som de flesta kvinnorna i den åldern som besöker de uteställen där jag ibland jobbar i garderoben. >.< Jag känner inte igen mig själv i den stilen och jag tycker det känns som en bra grej. ;)

Kommentarer är stängda.