barielle-fallingstar-1

Måndag och jag kom ihåg blå måndag! Gå in till Mrs Data för fler inlägg!

Åhhh, det här lacket är så himla snyggt! Barielle Falling Star som är några år gammalt nu. Älskar krämlack med kontrasterande glitter/skimmer. Men hjälp vilken urkass formula det är! Tjock som sjutton och riktigt svårmålad. Nu tog jag ett tunt första lager och ett andra tjockare, det fungerade bra men är lite ojämnt längs kanterna. Med snabbtopplack torkade det ju rätt snabbt åtminstone.

Men jag älskar att det guldbronsiga glittret syns på ytan och inte ligger under det blå. Dessutom är det min favoritblå nyans =)  Men några droppar thinner kanske kan rädda detta! Bilderna är tagna med blixt, förutom sista som är i dagsljus med hög iso.

Barielle finns ju inte att få tag i i Europa och den leverantör vi tidigare handlade av har slutat med Barielle.

barielle-fallingstar-2barielle-fallingstar-3  barielle-fallingstar-4

 

Comments are closed.