tors-1812-1

Dagens andra mejkinlägg då! Sedan får ni vänta till januari på fler så passa på och njut! ;-)

Här har jag då torsdagsmejken, jag har återigen använt skuggor från Make Up Store, jag har ju några stycken som jag använder för sällan så försöker variera mig. Jag har använt Gold Fusion som egentligen är ett rouge över hela ögonlocken, i den inre ögonvrån och under ögat har jag sedan Golden. Jag har även använt Gold Fusion på kinderna, kanske blev lite mycket… ? Läpparna är Apolosophys läppennor.

Juligt no? =)

tors-1812-2tors-1812-3

Produktlista

Hud
Foundation: Apolosophy CC Cream
Rouge: Make Up Store Blush – Gold Fusion

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store –  cybershadow – Golden. Blush – Gold Fusion.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner: BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Apolosophy Chubby Stick – Mulberry Sparkle

Attityd: Jodå, lite ont i kroppen efter gårdagens bravader men vid gott mod.