Hallå!

Vilken dramatisk eftermiddag det blev, politiskt sett! Hoppas att svenska folket tar sitt ansvar i vår och röstar bort hatet mot de gamla, de arbetslösa och barnen. För ja, alla röster på SverigeHatarna är just en attack mot välfärden. Alla läskunniga kan själv läsa och analysera allas partiprogram och se att deras propaganda är rena lögner.

Jag har mest ont i huvudet just nu, så trött… Katterna härjar på nätterna och som tack för att jag stänger ute dem ur sovrummet river de ner min fina draklykta och mammas ljuslykta som går i tusen bitar. Draken går nog att laga men inte den andra. För att inte tala om lampoljan som fläckat parketten… Åååh!

Nåja, dags att titta till er!  Hoppas ni haft en bättre dag!

Deltagare Grön Onsdag

 • Nageldraken är tillbaka, hurra! Hon visar ett av de där mystiska lacken från Ebalay, ser väldigt fint ut men inte så unikt numera.
 • Pamsan deltar med ett av Darling Divas mest legendariska lack, på väg ut ur sortimentet och jag har det inte ens… Skandal! Så vackert på hennes naglar.
 • Anne är också äntligen tillbaka! Hon visar ett illigt lack från Darling Diva som jag faktiskt har otestat, visste inte att det var ett glow-in-the-dark! Läckert!
 • Gelic är rejält mossgrön idag, verkligen ett härligt Catrice hon visar upp. Lite mer grön än teal, väldigt fint. Just en sån nyans jag gillar.
 • Emma visar ett av Smittens vackraste lack, undrar hur många av hennes bilder som ligger i min lemmings-pinterest? Så vackert!
 • Emma deltar med ett av Delush Polish effektlack, otroligt fint! Har inte testat något lack från det märket, kanske är värt att kolla upp.
 • Linda har också glitter på klorna idag, med lack från OPI. Coolt måste jag säga! Hoppas du är ok med att jag lade till dig Linda!
 • Kerstin deltar med ännu ett vackert lack från The Body Shop. Härlig nyans!

[inlinkz_linkup id=472622 mode=1]

 1. Ang oljan på parketten – du måste hitta något som suger upp oljan. Ex vis potatismjöl, eller annat ofarligt medel. Googla, fråga på olika forum. Det är bråttom innan oljan tränger ännu längre ner i träet.

  • Det är nog redan insuget… Vi försökte få bort det med yes. Antar att vi ändå måste bekosta slipning när vi flyttar.

 2. Isch åter inte kul att ha fått olja på parketten.

  Jag hade lagt till en länk igår men jag vet inte om den kom med i tid, I vilket fall som helst, många fina gröningar med igår! =)

Comments are closed.