Vi gick upp rätt tidigt idag som sagt, dels la vi oss väldigt tidigt men vi ville ju kolla NT också!  Idag väntade också ett besök hos pappa. Min bror och hans son kom upp från Göteborg och vi träffades alla och åt lunch redan vid 1. Pappa blev oerhört glad över datorn, såklart! Känns kul att få visa honom era kommentarer och också att han får tillgång till webbtv och allt som han inte kunnat nå sedan augusti.

lor-2811-2lor-2811-1

Dagens är grön, grundade med Dignity från Face och därefter den gröna skuggan Blade Runner från Nars i den yttre ögonvrån. I den inre ögonvrån Mac-pigmentet Golder´s Green som suddades ihop med den mörkare gröna. Sedan var det meningen att jag skulle ha en vit skugga upp mot ögonbrynet, för att få till lite skimmer. Men den penseln var visst inte så ren, håhåjaja… Så det blev brunt istället! Svart gelliner och mascara från Face.

lor-2811-3lor-2811-4lor-2811-5

Comments are closed.