man-2101-2.jpgIdag såg jag nästan ut som Kleopatra, snacka självförtroende! Var på nya jobbet idag, har introduktionsutbildning hela veckan. Som vanligt var det jag som prata och frågade mest, även dom riktigt dumma frågorna. Antar att det är bra att någon gör det!

Lite bättre bilder på frissan också, ser riktigt fint ut ju. Ögonskuggan är Deadly från MUS (ääääälskar den skuggan, förlåt!) och ovanpå är det Mac-pigmentet Old Gold. Läppglanset är CityLips, färgen heter San Fransico. Tycker varken den plumpar eller täcker bra, men jaja… En annan foundation idag också, Loreals Infallible. F-n attjag aldrig hittar den perfekta!!

man-2101-1.jpg

  1. Jag fått ett sånt sug efter att klippa mig. I dag gick jag och funderade varifrån jag den iden kommit. Det är ditt ”fel”. Jädrans snygg frisyr.

  2. Jante: HAHAHA! Äntligen påverkar jag någon!!!! Tack!!! =))
    Du kommer nog bli otroligt fin i lugg, det tror jag!!!

Comments are closed.