cirque-alterego-1

Fredag! Alltså jag mådde så dåligt efter jobbet i onsdags, mådde riktigt illa och hade sprängande huvudvärk! Inte riktigt lika illa igår, hade mest huvudvärk. Sover dåligt när nacken krånglar som den gör och även det nackonda sprider sig upp i huvudet. Suck… Jag ska gå till doktorn, jaja!

Men det är iaf fredag och därför holofredag! Besök Kerstin för fler holos idag! Jag börjar förresten få slut på holos i mitt arkiv, så antingen får jag ta en paus över vintern eller reprisera/använda holotopplack. Den som lever får se!

Idag vill jag iaf visa er Cirque – Alter Ego som jag fått av Bookpolish-Camilla innan hon tyvärr hoppade av födelsedagsgruppen. Jag har snart visat alla lack jag fick i februari, snart är det ju dags igen för ett gäng nya lack! :D Den här gruppen alltså, så otroligt stort stöd vi är för varandra! Så glad att den finns!

Men nu var det lacket vi skulle prata om, svart holo! Ni vet ju hur jag älskar svarta holos, har testat de flesta som finns och detta är ett av de svartaste. Mycket läckert, rätt tydliga regnbågar och inte så utgråat som det tyvärr kan bli.

Här är det två lager, mycket lättlackat och lätt att få snygga kanter. Har säkert städat lite men inte så överdrivet mycket.

Vad tycker du om detta? Tjusigt va?

cirque-alterego-2cirque-alterego-3cirque-alterego-4cirque-alterego-5cirque-alterego-6

  1. Krya dig och BRA! att du går till doktorn och kollar upp. Jättefint lack, visst är det något visst med svarta holosar. Själv kör jag mycket arkivlack nu över vintern eller tar till holoöverlack. Har du kvar något av Depend-hololacken så är de så pass skira att de också fungerar som holo-effektlack!

Comments are closed.