ilovenailpolish-rehab-1

Äntligen fredag! Hade en rolig dag bakom ratten igår, massor med blötsnö och slask på vägarna. Skönt att mina stövlar fortfarande håller tätt, men det är sällan så skönt att komma hem som efter en dag ute i snön. Tyvärr har jag återigen vaknat med nackspärr, fattar inte vad som är fel med min nacke just nu! Två veckor med nackont och kiropraktorn hjälpte ju föga… Suck.

Nåja, fredagar är ju holofredag så gå och besök Kerstin för fler holos idag!

Jag vill visa er ett lack jag köpt och använde tidigare i somras – I Love Nail Polish – Rehab. En härlig tealturkosgrön nyans med vackra regnbågar, mer turkos mot blått än turkos mot grönt. Ni vet väl att ILNP har bytt logo och flaska nu, tror de fortfarande har utförsäljning på gamla flaskor om du är sugen. De här bilderna är tagna i dagens sista solljus i juli, därav lite konstiga vinklar. Lite svårfotat var det allt.

Här är det två lager, bra formula och pensel. Tror inte det höll så länge tyvärr, chippade ganska snabbt. Men nog är det vackert!

Vad tycker du om detta?

ilovenailpolish-rehab-2ilovenailpolish-rehab-3ilovenailpolish-rehab-4ilovenailpolish-rehab-5ilovenailpolish-rehab-6

Comments are closed.