emilydemolly-sakura-1

Dags för lite vårdrömmar tycker jag… Åh drömmen vore ju att få åka till Tokyo under Sakurasäsongen!

Detta är Emily de Molly – Sakura, detta har legat i min låda i minst ett år. Varför gör en alltid så? Äntligen fick det komma fram i september, det är ju verkligen härligt. Jag gillar vita lack som sjutton, detta har också smått och stort cirkelglitter i olika rosa och lila nyanser. Jättevackert! Bilderna är tagna i dagsljus, fick några bilder när en svag höstsol lyste  så ni ser hur vackert det är.

Här är det tre lager, tror inte jag lade det över ett vitt lack heller utan det är bara direkt. Rätt lätt att lacka med och inga konstigheter.

Jag gillar det! Jag blir vårpeppad!

emilydemolly-sakura-2emilydemolly-sakura-3emilydemolly-sakura-4emilydemolly-sakura-5emilydemolly-sakura-6

Comments are closed.