darlingdiva-cougar-1

Äntligen måndag! Är nog första gången ever som jag säger det men just idag hade jag äntligen tid hos en kiropraktor. Jag bjöds inte bara på massage och kotknäckande utan fick också veta allt om hans it-proffs till son och hur han själv var totalt illeterat inom it. Tur att han kunde massera i sömnen om det behövdes… :P Nacken känns redan bättre, hoppas det håller i sig.

Men måndagar är också Blå Måndag hos Emelie, in och titta på mer blått!

Idag vill jag visa er ett lack som jag tror jag fått i present av någon, nämligen Darling Diva – Cougar. Inte lika tjusigt som Darling Diva – Persephone men i samma cirkel av färger. Färgen är svårbestämbar, men eftersom jag har taggat den i blått var den troligen mer blå irl. Mycket svårfotad, antingen pga ljuset eller lacket i sig. Tror inte en enda bild är riktigt skarp heller, mer om ursäkt för det!

Här är det tre lager lagt på egen hand, inga underkläder. Ser lite knöligt ut men det är nog mest för att det är ett flakelack. Hade nog sett snyggare ut med topplack, färre lager och lagt ovanpå något annat.

Jaja. Rätt härligt nånstans ändå!

darlingdiva-cougar-2darlingdiva-cougar-3darlingdiva-cougar-4darlingdiva-cougar-5darlingdiva-cougar-6

Comments are closed.