Veckans sista Emily de Molly! Tror jag har Oceanic Forces med, får rota fram det och visa framöver.

Detta är iaf lila Emily De Molly – Cosmic Forces, lacken som blev hypade mycket pga sitt cirkelglitter. Jag tycker cirkelglitter är så himla fint, men det är ett evigt fiskande att få upp dem och fördelade på nageln. Här lyckades jag få till alla naglar så det blev bra iaf. Härligt jellyfinish i övrigt, inte så tjock att den dolde allt glitter men ändå att det gav täckning.

Tror jag det blev 4 lager faktiskt, med underkläder hade det nog blivit lite färre men också mindre glitter. Jag gillar det som det är.

Vad tycker du?

 1. Bröstcancer!!!! :( Men åh Karin, vad ledsen jag blir! Stackars, stackars er och precis som du skrev, så himla orättvist. Jag känner mig grymt egoistisk också, när jag träffade dig för några veckor sedan och lämnade lite barnkläder, så sa du ju att du hade en jobbig höst framför dig. Och ego som jag är, så frågade jag inte ens varför…. Jag hoppas och tror iallafall att du är stark nog att klara detta och att du är en kämpe tvivlar jag inte en sekund på!
  STOR kram

  • Åh ingen fara Sofia, jag hade inte gått ut med det än och ville inte riktigt prata om det. Och du har ju nog med din svärfar. Jag är stark och kommer fixa detta!

   Stor kram! ❤️

 2. Så sjukt vackert lack! Var hittar du dessa?
  Älskar glitter men använder det sällan eftersom det är så svårt att få bort, trots specialborttagningsmedel. Försökte med peel off base men det lossnade ju innan dagen var slut.

  • Minns inte vart detta är köpt. Llarowe? Norway nails kanske?

   Jag tycker peel off funkar riktigt bra, man ska inte använda snabbtorkande topplack bara. Brukar sitta 4-5 dar iaf på mig.

Comments are closed.