Här har ni dagens mejk, denna gråmulna lördag i slutet på oktober 2011. Första duschen sedan i måndags, det behövdes verkligen skrubbas må du tro. Håret är riktigt snyggt nu, inte så himla neonrosa utan mer godisrosa. Like!

Idag var också första gången jag använde Elisabeth Ardens palett, ni minns den som ser ut som en röd dörr. Skuggorna är skira, men ändå förvånansvärt pigmentrika även om jag nog tror det behövs antingen en svart bas eller åtminstone kladdigare för att de ska komma fram helt. Jag har här bara använt Too Faced Shadow Insurence, tror det går att få mer umpf ur dem!

I den inre ögonvrån rosalila Iridscent Lilac, såå tjusig rosalila nyans! I den yttre ögonvrån Plumsmoke, som är en mer lilasvart skugga. Igår när jag testade dessa hade jag först den mörka skuggan över hela ögonlocken och den lilarosa ovanpå i inre hörnet. Det var faktiskt mycket snyggare, synd att bilderna inte blev något att ha bara.

Nåja, brun kajal från Too Faced, mascaran är också Elisabeth Arden och läppstiftet är Lumene Warm Day, ett nudestift. Basen är från Misshas BB-Cream med lite bronzer på kindbenen.

Undrar varför jag skriver så mycket om min mejk, det är ju inte direkt så att någon bryr sig…

  1. Jodå vi bryr oss! :)

    Och du var supersnygg här,
    ditt hår har jättefin ton och skuggorna är underbara!

  2. Vad ledsen jag blir när du skriver att ingen bryr sig.. Jag bryr mig!

    Det var jättefint! Så läckert att det matchar håret tycker jag.. Och det rosa håret är underbart snyggt på dig, men det har jag sagt tidigare på twitter.. (:

Comments are closed.