20 april, 2024

Dagens: Face/Off

För en gångs skull får ni Dagens Mejk idag! Otroligt, vilket framsteg =))

Den här bilden ÄR så här suddig! Jag skyller helt på mitt objektiv, Canon 50 mm f/1,8

 

Har jobbat idag, tyvärr tog jag inte med mig lokalsinnet eller hjärnan, för idag var det riktigt jobbigt att hitta i Linköping. Brukar inte ha problem att navigera efter gps eller karta men idag… Jag vet inte, jag slösade nog totalt en timme på att virra omkring på enkelriktade gator och hus utan nummer. Jaja, det gick bra iaf och ger ca 1000 kr mer i lön nästa månad så. Ska jobba imorgon med dock.

 

Dagens mejk blev ju rätt färggrann tycker jag! Fattar inte varför jag alltid väljer grönt? Är det en flirt med det ekogröna jag jobbar med? Nå, grundade med Too Faced Shadow Insurence och använde sedan skuggor från paletten Insurence Policy från Too Faced. På hela ögonlocken den gröna  Lucky Charms, som var mycket mer pigmenterad än jag trodde. I globlinjen upp mot ögonbrynet rosa Boy Toy. Under ögat den blå Skinny Dip som nästan gick lite mot lila. Även en blå kajal på vattenlinjen. Svart mascara från Claudia. Den här paletten hittar du här!

I övrigt är det Garniers Skin Perfector och ett mattpuder från Lumene. På kinderna ett väldigt fint höstrouge från Claudia.