orly-witchsblue-1

Måndag igen och nu är årets temaveckor över. Viktiga veckor, eller hur? Skulle tro att både United in Green och United in Pink kommer tillbaka nästa år!

Men idag är det alltså dags för Blå Måndag igen hos Emelie och Karin, in och besök dem och njut av blått!

Dagens blå lack är Orly – Witch Blue, jag är nästan 100 på att jag fick detta av Linda från födelsedagsgruppen. En djupt blå skimmernyans, en härlig blå nyans med väldigt fin finish. Synd att jag lyckades skada lacket en aning innan jag fotade det…

Här är det två lager, mycket lättlackat men möjligen har jag städat lite. Orlys pensel och formula brukar vara väldigt bra men ibland är de rinniga.

Visst är det fint?

orly-witchsblue-2orly-witchsblue-3orly-witchsblue-4orly-witchsblue-5orly-witchsblue-6

  1. Åh, det där gillas mycket! Jättefint! Orly har riktigt fina lack, tråkigt att de slutat sälja i Sverige.

    Ja, det är viktiga teman, United in Green och Pink, kan inte uppmärksammas för mycket!

    Jag har för mig att februari är Heart Disease-awareness month, kanske dags då att uppmärksamma att hjärt- och kärlsjukdomar är ett lika stort hälsoproblem för kvinnor idag i Sverige som bröstcancer. Men det är ju ett tag dit.

    • Ja, Orlys är riktigt bra, så otroligt synd att deras återförsäljare bytte spår.
      Du kanske skulle ta tag i det temat? =)

Comments are closed.