Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hurra för onsdagar! :D Visst är du väl med idag? Lägg till dig nedan via InLinkz, du kan även lägga till dig om du bara har bilden på instagram.

Här kommer sista reprisen då från holofredagar då jag använt grönt. Avslutningen får bli med vackra Nubar Reclaim. En ikonisk skönhet från deras Going Green Collection, jag har faktiskt bara detta och Wildlife kvar av dem. Dumt! Wildlife har jag inte testat sedan 2009, det kanske vore en idé till nästkommande veckor? Reclaim är iaf en mild grön holo, en av Nubars få holos. Enda kanske tom? Härligt är det iaf!

Två lager räckte bra och kontrollen var hyfsad med fina kanter som följd. Snabb torktid och en fin finish – vad mer finns att säga om det?

Visst är det vackert?

PS! Missa inte tävlingen som jag lade upp igår! DS.


  1. Ytterligare ett underbart lack som ligger i Helmer alldeles bortglömt. Måste lacka med detta igen. Jag visar ett underbart lack jag med. :)

Comments are closed.