mejk-0110-1

Här kommer gårdagens mejk, en mild grön variant!

mejk-0110-0Jag har återfunnit Clinique BB Cream, tycker den är skön nu när det börjar bli lite torrare hy och kyligare ute. Täcker bra och ger fukt, bra alternativ just nu. I övrigt har jag använt grönt Giallo Damasco från Make Up Store över hela ögonlocken och under ögat, samt rosa Nox i globlinjen. Enkel och mild kombo, borde kanske dra på lite med höstfärger?

Rouget är Cliniques Chubby Stick, det nya lite lilaröda Plumped up Peony. Jag gillar verkligen Cliniques rougesticks, de ger fin färg och finish!

Måste dra på lite mer imorgon…

mejk-0110-2mejk-0110-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique BB Cream – Natural
Rouge: Cliniques Chubby Stick – Plumped up Peony

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Nox. Marble Eyeshadow – Giallo Damasco.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: BareMinerals 8pm eyeliner
Ögonbryn: Kicks Eyebrow Shadow

Läppar: Organiqs lipstick

Attityd: Rätt ok trots hosta och elände du vet…

  1. Fint! Och jättefint med den basen på dig! Jag har lite otur med många av Cliniques basgrejer, jag gillar den verkligen formulamässigt, men de flytande finns nästan aldrig i färg för mig. Jag är liksom gulvit (snyggt, eh…), så detmesta blir för mörkt eller ser grårosa ut på min hud…

Comments are closed.