depend-419-1

Jag har inte swatchat alla Depend i år, vilket jag ju gjort med nästan alla tidigare kollektioner. Risken är ju att alla inte blir visade, men jaja…

Här är helt underbara Depend – 419, trist att mina bilder är så vansinnigt dåliga bara! En djupt rödlila nyans med skimmer i blått, väldigt härlig nyans och verkligen ett lack värd beundran. Mina bilder gör det inte rättvisa, borde ha lagt på ännu ett lager topplack eller slarvat mindre. Älskar verkligen nyansen och liksom Helena borde jag kolla hur likt detta är Chanel Taboo! Kanske ingen dupe men skulle tro att Depend blev lite inspirerade…

Här är det två lager, bra formula och pensel som alltid med Depend.

Det här lacket får du inte missa, du kommer ångra dig! Jag måste nog köpa en backup…

depend-419-2depend-419-4depend-419-3

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)