Ibland är det inte solbilderna som blir bäst, åtminstone inte när det inte är hololack. Men ändå är det kul att se hur ett lack ter sig i fullt solljus, när alla små skimmereffekter visar sig i full kraft.

Här har vi Ghost från Rescue Beauty Lounge, en av de lack i kollektionen GOMM. Jag har några till från samma kollektion, men jag började med denna. Det är en riktigt fin nyans av brons, inte för gul eller guldig och inte för brun. Skimret ger ett fantastiskt djup i det och eftersom jag lackade ganska flödigt slapp jag fula ränder i det som jag sett att en del fått. Lite knepig formula, lite rinnig och konstig varav min tumme blev knas. Men det lärde man sig fort så resten blev ok. Helt ok torktid och inga andra konstigheter. Dock, knappast värd $20 om jag ska vara helt ärlig, plus tull på det…

Nåja, såhär står det om Ghost:

In the twilight, the adobe casts its nebulous glow, and the mistress is on her rooftop wrapped in a Navajo blanket, walking stick in hand as she watches the first appearance of the muted, twinkling stars.

Nu kör vi lite bildspam! Bilderna längst ner är tagna i vanligt dagsljus utan sol, dvs novemberljus.

Comments are closed.