rescuebeautylounge-nomorewar-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas innerligt du känner dig varmt välkommen att delta idag! Om du har en grön manikyr eller mejk att visa idag lägger du bara till din länk nedan på knappen. Var gärna med före 21 så du hinner vara med i min sammanfattning.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Dagens gröna lack kommer förmodligen dela er i två läger, en del av er kommer älska det och andra kommer spotta av avsky. Namnet däremot tycker jag passar väldigt bra för en så härlig dag som vår gröna temadag. Jag pratar förstås om Rescue Beauty Lounge – No More War! Det här är verkligen ett lack som antingen funkar eller inte funkar, nu så här mitt i vintern passar det inte riktigt kände jag, händerna såg helt röda ut. Men nyansen är annars rätt cool tycker jag, fin olivgrön jelly med hög glans.

Här är det två lager, kanske att det hade behövt ett tredje för att motverka att det blev flammigt men det syntes inte så mycket irl. Bra formula för att vara RBL också.

Jag tycker det här lacket är en klassiker, jag gillar det lite åtminstone och det är sannerligen unikt i min samling iaf! Men vad tycker du?

Och är du med idag?

English: Rescue Beauty Lounge – No More War is a olive green jelly, you will either hate or love this! If you want to participate on Green Wednesday just add your link below.

rescuebeautylounge-nomorewar-4rescuebeautylounge-nomorewar-3rescuebeautylounge-nomorewar-2rescuebeautylounge-nomorewar-5rescuebeautylounge-nomorewar-6

[inlinkz_linkup id=368723 mode=1 pageSize=700]

  1. Haha, det där är ju en sån färg som delar mig i två läger… Jag tycker det är fint och köper gärna men sen gillar jag inte alls hur det ser ut på mina naglar… (När ska man egentligen lära sig sånt?!) Mitt lack idag ligger helt på motsatta sidan av den gröna skalan.

  2. Alltså, jag älskar ju det lacket. Äger det tyvärr inte men kanske en dag. Vet inte ens om det finns att få tag på längre. Coolt är det och namnet är det bästa. :)

    Jag är med idag och visar en frostig sak.

    • Ja, det är ju det jag menar =) Antingen gillar man det eller så är det för smutsigt eller fel på något vis. Svår balansgång!

  3. Jag är kluven, tycker det liknar levern i en krabba;) Sorry.
    Jag har inte linkat mej, för jag har bara några gröna dottar på tipparna och känner mig icke värdig.

  4. jadu vet inte riktigt vad jag tycker om lacket…ingen favorit tror jag :P är hemma sjuk idag så har tid att göra mitt inlägg till din gröna onsdag tidigt idag :D

Comments are closed.