labellavernice-winterwonderland-1

Goood måndag! Har swatchat lack tills nu, lyckades till och med få några i sol, underbart! Bra start på veckan, eller hur? Måndagar innebär ju Blå Måndag hos Tove, ni besöker väl NailMe för fler blå manikyer idag?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett lack jag fått från underbara Roni DeVore, hon har ett eget indiemärke som heter La Bella Vernice. Hon och jag är admins i en internationell bytesgrupp och bytte med varandra här i januari. Hon skämde bort mig rejält eftersom det var min födelsedag, förutom lack fick jag 1,13 kg York! Så otroligt goda!

Nå, ett av de lack hon skickade var alltså Winter Wonderland, det ingår i en kollektion som heter .  Winter Wonderland är en mörkt blå nyans med en aning skimmer, otroligt vackert! Mina bilder är tyvärr tagna i dagsljus utan sol, men på sidan finns det bilder där de visas i solen.

Jag har använt tre lager, två hade nog räckt men fick en massa katthår i lacket som förstörde finishen. Det är en ganska stor pensel men lätthanterligt, något tjock formula men inte rinnig eller jobbig att använda. Helt klart ett mycket bra indielack, både rent kvalitémässigt men också unikt i nyansen. Enda jag tycker är synd är avsaknaden av etikett på flaskan (men jag såg att en del flaskor har det), men å andra sidan kommer de i en jättefin pappersförpackning!

Jag gillar detta mycket! Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Review of La Bella Vernice – Winter Wonderland. A beautiful blue color and a formula easy to handle, even if it was a bit thick. This is really lovely, but what do you think? Vote above! 

labellavernice-winterwonderland-2labellavernice-winterwonderland-4labellavernice-winterwonderland-3labellavernice-winterwonderland-6labellavernice-winterwonderland-5

  1. Härligt lack! Säger som du – synd på etiketten, det hade jag saknat även om namnet står på kartongen.. Kan du inte ge henne det som feedback?
    Vad är York för något? Låter spännande..
    Kul att du var med idag!

Comments are closed.