Hallå!

img_20161030_125310Idag blev dagen helt fel. Vi brukar ju söva Mika vid ettiden, han får lunch och så sover han och jag tillsammans. Idag var Anders iväg på ett möte just då och naturligtvis vägrade han sova. Jag blev bara mer och mer trött (behöver verkligen sova jag också eftersom nätterna fortfarande är jobbiga!) och tålamodet tröt… Var verkligen världens sämsta mamma just då. Blev lite försenat men vid 3 kunde vi iaf sova…

Nåja, förstörd dag men ändå kul att få besöka er! Gör det skrala dagsljuset det svårt att delta?

Deltagare Grön Onsdag

  • Anne frestar min tomma plånbok med ett riktigt underbart lack från Native War Paint – hur vackert!? ÅÅh ni vet ju att jag älskar lack av den här typen!
  • AnnKicki visar ett lack som påminner väldigt mycket om mitt eget, hennes kommer från Essence och är minst lika snyggt! Så fint på henne!
  • Amela deltar med en holo från Cup Cake Polish. Synd att solen inte sken, men det är riktigt vackert ändå! Inte sant?
  • Linda visar en annan duochrom från ILNP. Perfektion som vanligt, den kvinnans naglar kan visa vad som helst! Så fint!